Blog

http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/zonnen.jpg http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/2e-weekend-ymkje-020.jpg http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/aldefeanen6_1.jpg http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/picardie-027.jpg

Blog

13 januari 2014

Winterslaap?

Wie in deze periode door de bekende watersportgebieden vaart, ziet talloze schepen in een soort winterslaap op de wal staan. Maar die indruk is misleidend. Lange ladders leiden aan boord en niet zelden wordt er hard gewerkt onder het winterkleed. Motoren worden gecontroleerd, de schade van een lang vaarseizoen wordt hersteld en hier en daar worden diepe krassen of zelfs deuken verwijderd. 

Minder populaire werkzaamheden zijn roest verwijderen en vervangen van onderwatercoatings. Dit alles doet men om het nieuwe vaarseizoen weer goed voorbereid te kunnen beginnen. In maart worden de eerste schepen alweer te water gelaten en gaan verwachtingsvolle watersporters aan boord om een aantal ontspannende dagen door te brengen op het water.

[ Terug naar het blog overzicht ]

Reacties:

Kaartje Friesland

Yachtcharter Wetterwille
is gevestigd in Terherne
“Eiland in de Friese meren”

> Like ons op Facebook

Op de hoogte blijven van Yachtcharter Wetterwille