Blog

http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/zonnen.jpg http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/2e-weekend-ymkje-020.jpg http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/aldefeanen6_1.jpg http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/picardie-027.jpg

Blog

7 augustus 2014

Kent u Groningen en Overijssel al vanaf het water?

Als motorjacht huurder wilt u misschien ook wel eens over de provinciegrens van Friesland kijken. Dit is natuurlijk ook mogelijk, vaart u eens in de noordelijke richting en steek het Lauwersmeer over. Hier begint het avontuur Groningen met de mooie gelijknamige hoofdstad. 

Groningen is een bruisende studentenstad met verschillende mooie pleinen en musea. Bijvoorbeeld het wereldberoemde Groninger museum met zijn bijzondere architectuur.
Vaart u naar het zuiden, dan vindt u het bezienswaardige Overijssel. Bij het kleine dorpje Ossenzijl begint het nationale park „De Weeribben“ een op turfgrond gelegen natuurgebied. Vanaf uw huurboot kunt hiervan genieten door via de Kalenbergergracht dit natuurgebied te doorkruisen. Plaatsen zoals Blokzijl, Ossenzijl, Zwartsluis en Giethoorn zijn zeer de moeite waard.

[ Terug naar het blog overzicht ]

Reacties:

Kaartje Friesland

Yachtcharter Wetterwille
is gevestigd in Terherne
“Eiland in de Friese meren”

> Like ons op Facebook

Op de hoogte blijven van Yachtcharter Wetterwille