Ons verhaal

http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/bedrijfspresentatie27.jpg http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/bedrijfspresentatie58.jpg http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/bedrijfspresentatie31.jpg http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/bedrijfspresentatie66.jpg

Ons verhaal

Yachtcharter Wetterwille is een echt familiebedrijf en wordt met enthousiasme geleid door Alexander van Walsum en Petra Wink.
Alexander is geboren en getogen in de binnenvaart en heeft enkele jaren geleden de grote vrachtschepen ingewisseld voor de kleinere motorboten van Yachtcharter Wetterwille.

Petra komt uit een Friese horecafamilie en is met deze achtergrond en haar opleiding tot verpleegkundige een toegewijde gastvrouw. Samen staan ze garant voor een persoonlijk en hartelijk contact met de gasten.

Wetterwille, vertaald uit het Fries, betekent: Waterpret. En dat is ook de bedoeling van een watersportvakantie. U huurt bij ons motorjachten voor 2 tot 12 personen met alle comfort voor een onvergetelijke vaarvakantie in het mooie Friese merengebied.
U hebt online keus uit meer dan 20 motorboten van klein tot groot.

Onze thuishaven is voorzien van toiletten, douches en een ruime afgesloten parkeergelegenheid. U vertrekt vanuit onze haven in Terherne, direct gelegen aan het Prinses Margrietkanaal en het Sneekermeer en op nog geen uurtje varen vanaf het centrum van Sneek en Grou.

Graag heten we u van harte welkom in onze verhuurhaven in het mooie, waterrijke Friesland.

Alexander van Walsum en Petra Wink.

Kaartje Friesland

Yachtcharter Wetterwille
is gevestigd in Terherne
“Eiland in de Friese meren”

> Like ons op Facebook

Op de hoogte blijven van Yachtcharter Wetterwille