Watersportnieuws

http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/zonnen.jpg http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/2e-weekend-ymkje-020.jpg http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/aldefeanen6_1.jpg http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/picardie-027.jpg

Watersportnieuws

Hiswa Te Water volgend jaar Batavia haven, sluit af met 21751 bezoekers

Met 21751 bezoekers is de HISWA te water zondag afgesloten. De laatste Amsterdamse editie van de in-water bootshow, die vanaf volgend jaar plaatsvindt in Lelystad trok iets minder bezoekers dan vorig jaar. Het publiek was echter zeer serieus en had een hoge koopbereidheid.

Lees meer

Rijkswaterstaat attendeert schippers op de regels.

Rijkswaterstaat vraagt aandacht voor draaiende schroeven in sluizen en negeren rood licht

Lees meer

Zeilschool Wavie en Watersportverbond gaan samenwerking aan

Zeilschool Wavie en het Watersportverbond gaan een samenwerking aan. Na een pilotfase volgt nu de stap om de samenwerking te verstevigen met als doel om de totale instroom te vergroten en kinderen te laten doorstromen naar aangesloten watersportverenigingen.

Lees meer

9e Gebruikte Botenbeurs Hoorn

Grootste Gebruikte Botenbeurs van Nederland voor de 9de keer gehouden in Hoorn. “Op een gemoedelijke en ongedwongen sfeer uw boot verkopen of een boot kopen.”

Lees meer

Jeugd maakt kennis met de watersport in Zaanse Schans

Van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 juli is landelijk rondreizend watersportevenement Optimist on Tour te vinden op de Zaanse Schans in Zaandam. Op deze prachtige oer- Hollandse plek leren kinderen onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs zeilen in een Optimist, kanovaren en suppen. Op deze manier maakt Optimist on Tour watersport toegankelijk voor alle kinderen in Nederland.

Lees meer

Rederij Doeksen nieuwe sponsor Schuttevaerrace

De 35ste KWS-Schuttevaerrace heeft Rederij Doeksen als nieuwe sponsor. Rederij Doeksen is vanaf 2017 de nieuwe sponsor van het evenement dat plaats vindt op het IJselmeer en de Waddenzee.

Lees meer

Nieuwe vaarverbinding natuurgebied Bûtenfjild

De nieuwe vaarverbinding loopt vanaf de Grutte Wielen bij Leeuwarden via Ryptsjerk, het natuurgebied Bûtenfjild en De Falom naar de Swemmer ter hoogte van De Westereen. Een deel van de route, tussen de beide sluizen, is alleen toegankelijk voor elektrische of hybride aangedreven boten. Ook voor kanovaarders en SUPpers (Stand Up Paddling) is de route heel geschikt. Elektrisch varen in Fryslân

Lees meer

Europese kampioenstitel voor 470-zeilsters Zegers/ en Van Veen

Afrodite Zegers & Anneloes van Veen zijn Europees kampioen 2017 in de 470. De gouden plak is tevens de 4e gouden medaille van dit seizoen. Zowel bij de World Cup in Miami en in Hyères, als bij de Prinses Sofia Cup in Palma staan ze ook al op het hoogste erepodium. En voegen daar nu de Europese titel aan toe.

Lees meer

Vereniging Uitdam koploper bij Eredivisie Zeilen

Almere 13 mei 2017 - Na twee dagen zeilen voert Uitdam het klassement in de Eredivisie Zeilen aan. VWDTP uit Groningen zakt naar de derde plaats en Jachtclub Scheveningen staat tweede. Zondag 14 mei staan nog 15 wedstrijden op het programma voordat de eerste speelronde afgerond kan worden. Op 13 mei werden 19 wedstrijden gezeild in bijna perfecte weersomstandigheden op het Weerwater in Almere.

Lees meer

Goud, zilver en brons Nederlandse zeilers bij Sailing World Cup Hyères

Hyères, 30 april 2017 - De zeilers van Team Delta Lloyd eindigen de Sailing World Cup Hyères in stijl! Op zaterdag wist RS:X-windsurfer Kiran Badloe het brons al binnen te slepen. Heiner voegt hier na zijn medalrace in de Finn-klasse op zondag een zilveren medaille aan toe en de 470-dames Afrodite Zegers & Anneloes van Veen sluiten de World Cup af met overtuigend goud.

Lees meer

Kaartje Friesland

Yachtcharter Wetterwille
is gevestigd in Terherne
“Eiland in de Friese meren”

> Like ons op Facebook

Op de hoogte blijven van Yachtcharter Wetterwille