Aquanaut Acces 1500 Aron

Aquanaut Acces 1500 Aron

(8+2 pers.) vanaf € 2270 per week

284
http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/schepen-klein/Verhuur_Aron_varend_met_logo_1024.jpg

Luxe motorjacht speciaal ontwikkeld voor mensen met een handicap. Dit schip heeft bouwtechnische aanpassingen zoals bv. meerdere liften.

Uitstekend varend en luxe motorjacht waarop u met 8 personen met en zonder handicap voldoende leefruimte geniet. Comfortabel, praktisch en gezellig ingericht. 

Zoekt u het gevoel van vrijheid op het water, dan bent u hier op de juiste plek! Met de ARON - een volledig aangepast luxe vakantie motorjacht voor mensen die minder mobiel zijn -  gaat u zelfstandig op avontuur.

Wie kan er (mee)varen?

De SAWF heeft haar uiterste best gedaan om het kajuitmotorjacht zo volledig als mogelijk aan te passen met heel veel extra voorzieningen (zie menu ‘voorzieningen’). Het motorjacht is met z’n optimale toegankelijkheid (drempelloos voor- en achterdek, rolstoelliften) en de aanwezige voorzieningen (aangepast sanitair, plafond tilliften) voor vele doelgroepen geschikt:
- voor mensen die slecht ter been zijn of niet ver kunnen lopen
- voor mensen die een rollator, scooter of rolstoel gebruiken
- voor mensen met een meervoudig handicap die extra verzorging nodig hebben.

Specificaties

Lengte:

14.95 m.

Breedte:

4.55 m.

Doorvaarthoogte:

4.50 m.

Diepgang:

1.25 m.

Stahoogte:

2 m.

Personen:

8 - 10

Water:

1200 liter

Brandstof:

500 liter

Motor:

150 pk diesel

Verbruik:

6 á 8 liter/uur

http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/schepen/plattegrond/plattegr-Aron-Access-Dek.jpg
Warm en Koud Water2x elektrisch toilet1x DoucheCentrale VerwarmingKoelkastCombi-MagnetronTelevisieRadioCD-speler8x 1 pers. bedBoegschroefHekschroefRoerstand aanwijzerDieptemeterGPS-kaart plotterOmvormer 3000WWalstroom aansluiting


Elke doelgroep heeft z’n eigen wensen. De SAWF heeft geprobeerd zoveel als mogelijk bij die wensen aan te sluiten echter ook het motorjacht heeft zijn beperkingen:
> de tilcapaciteit van de binnenlift bedraagt max. 200 kg! Gebruikers van met name elektrische rolstoelen moeten vooraf precies weten hoe zwaar ze samen (incl. rolstoel) zijn. Er kan natuurlijk altijd een 2de (duw)rolstoel worden meegenomen en daaarmee kan - na een transfer bovendeks - de lift naar beneden gebruikt worden.
> de afmetingen van de buitenlift (1.40 x 0,80) en de binnenlift (0,99 x 0,78) zijn standaard en dus niet geschikt voor hele grote rolstoelen c.q. voertuigen.

Mocht u desondanks twijfelen over de mogelijkheden van het schip voor uw gasten, neemt u dan a.u.b. contact op met ons. Wij denken graag met u mee.

Vaarbewijs
Volgens de wet mag iedereen met het motorjacht ARON varen. Vaarervaring voor het besturen van het bijna 15-meter lange jacht is echter noodzakelijk.

Proefvaart / bezichtiging
Ter kennismaking nodigen wij u graag uit voor een kostenloze bezichtiging en/of proefvaart die de SAWF voor en/of na het vaarseizoen organiseert.

Schippers 
Daarnaast beschikt de SAWF over een aantal vrijwillige schippers die u bij uw vaartocht kunnen ondersteunen, voor 'n dag of ook langer. Voor meer specifieke informatie neemt u a.u.b. contact met Stichting Aangepaste Watersport Friesland op.

Bekijk ook onze andere schepen!

Kaartje Friesland

Yachtcharter Wetterwille
is gevestigd in Terherne
“Eiland in de Friese meren”

> Like ons op Facebook

Op de hoogte blijven van Yachtcharter Wetterwille