Vri-jon 1280 Rubicon

Vri-jon 1280 Rubicon

(4+2 pers.) vanaf € 1050 per week

263
http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/schepen-klein/rubicon__17_.JPG

Dit klassiek gelijnde motorjacht met XL-cabriotent biedt veel ruimte aan 4 personen en is geschikt voor ruim vaarwater.

Dit klassiek gelijnde en degelijk gebouwde motorjacht met XL-cabriotent biedt veel ruimte aan 4 personen en is geschikt voor ruim vaarwater.

In de voorpunt bevinden zich 2 eenpersoons bedden. In de ruime keuken is een complete inventaris voor 6 personen aanwezig met o.a. een 4-pits gas kooktoestel, koelkast en een koffiezetapparaat. De dinette in de keuken is eenvoudig om te bouwen tot een tweepersoons bed.

De salon met 2de stuurstand is sfeervol ingericht met een L-vormige zithoek en flatscreen-tv. 

In de achterkajuit bevindt zich een groot tweepersoons bed en een elektrisch toilet met wastafel en douche. In de hal achter is ook het 2de toilet met wastafel te vinden.

Het ruime zonnedek is voorzien van een XL-cabriokap, reling- windscherm, stuurstand en zwemtrap.

Zonder ervaring is een vaarinstructie verplicht: Schipperstraining

Specificaties

Lengte:

12.80 m.

Breedte:

3.95 m.

Doorvaarthoogte:

4.20 m.

Diepgang:

1.00 m.

Stahoogte:

1.95 m.

Personen:

4 - 6

Water:

600 liter

Brandstof:

350 liter

Motor:

100 pk diesel

Verbruik:

4 á 5 liter/uur

http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/schepen/plattegrond/plattegrond_Rubicon.jpg
Warm en Koud Water 2x electrisch DoucheVerwarming Koelkast TelevisieRadio CD-speler 2x 1 pers. bed 2 pers. bed Boegschroef Roerstand aanwijzer Omvormer 2000W Walstroom aansluiting

Geschikt voor onderstaande routes

Sluit venster

Friese Meren route

De Friese Meren route verbindt de Friese meren en de typische Friese watersportplaatsen met elkaar. Deze kleine watersportplaatsen hebben veel te bieden aan de rondvarende toerist. Deze route is door z'n beweegbare bruggen geschikt voor elk type schip.

Lees meer
Sluit venster

Overijssel route

De Overijssel route verbindt de Friese meren met noord west Overijssel en haar oude vissersplaatsjes. Dit verrassende stukje Overijssel biedt een prachtige route door natuurgebied de "Weerribben". Deze route is geschikt voor elk type motorjacht.

Lees meer
Sluit venster

Groningen route

De Groningen route verbindt noord oost Friesland met Groningen. Via de steden Leeuwarden en Dokkum vaart u door het natuurgebied Lauwersmeer en over het Reitdiep naar de altijd bruisende studentenstad Groningen. Deze route is geschikt voor elk type motorboot.

Lees meer
Sluit venster

Staandemast route

Varen rondom Leeuwarden en van de Friese hoofdstad naar Akkrum: voor schepen met een staande mast behoort dit nu tot de mogelijkheden. Als onderdeel van de landelijke staandemastroute vindt u hier een prachtige vaartrip, centraal in Fryslân.

Lees meer
Sluit venster

Aquaducten route

Het populaire merengebied in het Zuidwestelijk deel van Fryslân heeft vijf aquaducten. Die maken het mogelijk om ongehinderd door dit deel van de provincie te varen en zijn een goede oplossing voor knelpunten waar water- en wegverkeer elkaar kruisen.

Lees meer
Sluit venster

Alde feanen route

Het 2500 hectare grote natuurgebied van Princehof en de Alde Feanen, een Nationaal Park in oprichting, behoort tot de meest bijzonder laagveengebieden van West-Europa. Rondom dit fantastische natuurgebied liggen karakteristieke Friese dorpen.

Lees meer
Sluit venster

Woudaaproute

De Woudaaproute laat het hele gezin genieten van het Friese merengebied. Vaar langs Terherne, bekend als het kameleondorp, Langweer, Woudsend en Heeg en merk dat kinderen overal welkom zijn. De vaarroute is toegankelijk voor zowel zeil- als motorboten.

Lees meer

Boek hier uw schip!

Bekijk ook onze andere schepen!

Kaartje Friesland

Yachtcharter Wetterwille
is gevestigd in Terherne
“Eiland in de Friese meren”

> Like ons op Facebook

Op de hoogte blijven van Yachtcharter Wetterwille