Pilot 44 Solyd

Pilot 44 Solyd

(4 pers.) vanaf € 1137 per week

284
http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/schepen-klein/solyd__6_.JPG

Nieuw in de vloot: Stoere Pilot 44, voor diegene die meer wil. Dit schip is compleet uitgerust en geschikt voor alle weersomstandigheden.

Zeer geschikt voor langer verblijf en regio IJsselmeer.

Bijzonder karakteristiek split-level interieur, met boven de ruime en lichte pilot house en beneden de salon, ruime kombuis, kaartentafel, sanitair en 2 ruime slaaphutten.

Keuken met bijzonder veel werk- en kastruimte. Zelfs een vaatwasser ontbreekt niet!

Eigenaarshut met groot Frans bed en voldoende kastruimte.

Gastenhut met 2 eenpersoonsbedden en voldoende kastruimte. In de corridor naar de achterkajuit bevinden zich ook noch extra kleding(hang)kasten

Berging met wasmachine.

Ervaring is verplicht:  Schipperstraining

Specificaties

Lengte:

13.80 m.

Breedte:

4.20 m.

Doorvaarthoogte:

4.20 m.

Diepgang:

1.30 m.

Stahoogte:

2.00 m.

Personen:

4

Water:

1400 liter

Brandstof:

1700 liter

Motor:

250 pk Cummins

Verbruik:

8 á 12 liter/uur

http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/schepen/plattegrond/Pilot_44_Solyd_dubbel.jpg
Warm en Koud Water elektrisch toiletDouchewasmachine VerwarmingKoelkastCombi-MagnetronTelevisie Radio CD-speler 2x1 pers.bed 2 pers.bedBoegschroefHekschroef Roerstand aanwijzerDieptemeterGPS-kaart plotter Snelheids meter/LOGGenerator 6000WOmvormer 2500W Walstroom aansluiting Huisdieren niet toegestaan

Geschikt voor onderstaande routes

Sluit venster

Friese Meren route

De Friese Meren route verbindt de Friese meren en de typische Friese watersportplaatsen met elkaar. Deze kleine watersportplaatsen hebben veel te bieden aan de rondvarende toerist. Deze route is door z'n beweegbare bruggen geschikt voor elk type schip.

Lees meer
Sluit venster

Overijssel route

De Overijssel route verbindt de Friese meren met noord west Overijssel en haar oude vissersplaatsjes. Dit verrassende stukje Overijssel biedt een prachtige route door natuurgebied de "Weerribben". Deze route is geschikt voor elk type motorjacht.

Lees meer
Sluit venster

Groningen route

De Groningen route verbindt noord oost Friesland met Groningen. Via de steden Leeuwarden en Dokkum vaart u door het natuurgebied Lauwersmeer en over het Reitdiep naar de altijd bruisende studentenstad Groningen. Deze route is geschikt voor elk type motorboot.

Lees meer
Sluit venster

Staandemast route

Varen rondom Leeuwarden en van de Friese hoofdstad naar Akkrum: voor schepen met een staande mast behoort dit nu tot de mogelijkheden. Als onderdeel van de landelijke staandemastroute vindt u hier een prachtige vaartrip, centraal in Fryslân.

Lees meer
Sluit venster

Aquaducten route

Het populaire merengebied in het Zuidwestelijk deel van Fryslân heeft vijf aquaducten. Die maken het mogelijk om ongehinderd door dit deel van de provincie te varen en zijn een goede oplossing voor knelpunten waar water- en wegverkeer elkaar kruisen.

Lees meer
Sluit venster

Alde feanen route

Het 2500 hectare grote natuurgebied van Princehof en de Alde Feanen, een Nationaal Park in oprichting, behoort tot de meest bijzonder laagveengebieden van West-Europa. Rondom dit fantastische natuurgebied liggen karakteristieke Friese dorpen.

Lees meer
Sluit venster

Woudaaproute

De Woudaaproute laat het hele gezin genieten van het Friese merengebied. Vaar langs Terherne, bekend als het kameleondorp, Langweer, Woudsend en Heeg en merk dat kinderen overal welkom zijn. De vaarroute is toegankelijk voor zowel zeil- als motorboten.

Lees meer

Boek hier uw schip!

Bekijk ook onze andere schepen!

Kaartje Friesland

Yachtcharter Wetterwille
is gevestigd in Terherne
“Eiland in de Friese meren”

> Like ons op Facebook

Op de hoogte blijven van Yachtcharter Wetterwille