Kent 27 Alsace

Kent 27 Alsace

(2 pers.) vanaf € 585 per week

293
http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/schepen-klein/alsace1mei_014.jpg

Stoer, compact motorschip, type loodsboot. Ondanks zijn compacte afmetingen en lage doorvaarthoogte is er toch overal stahoogte.

Stoer, compact motorschip, type loodsboot. Ondanks zijn compacte afmetingen is er overal stahoogte in de kajuit en opvallend veel ruimte binnen met een luxe teak betimmering. In de voorkajuit zijn 2 vaste slaapplaatsen aanwezig. Verder heeft het schip openslaande deuren naar een ruime open kuip die is voorzien van een tent.

Een ideaal bootje voor 2 personen, waarmee je overal kunt komen, dankzij de lage doorvaarhoogte en minimale diepgang. Het schip is uitgerust met een elektrisch toilet, verwarming, kookplaat, koelkast, tv, boegschroef, zwemtrap, zonnepanelen en buitendouche. Kortom een zeer compleet,karakteristiek schip!

Zonder ervaring is een vaarinstructie verplicht: Schipperstraining

Specificaties

Lengte:

8.10 m.

Breedte:

3.00 m.

Doorvaarthoogte:

2.30 m.

Diepgang:

0.90 m.

Stahoogte:

1.90 m.

Personen:

2

Water:

150 liter

Brandstof:

150 liter

Motor:

30 pk diesel

Verbruik:

2 á 3 liter/uur


http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/schepen/plattegrond/plattegrond Alsace.jpg
Warm en Koud Water elektrisch toilet Buiten-DoucheVerwarming KoelkastTelevisie Radio CD-speler 2x 1 pers. bed 2e stuurstand Boegschroef Roerstand aanwijzer DieptemeterKompasSnelheids meter/LOGOmvormer 3000W Walstroom aansluiting  Huisdieren toegestaan

Geschikt voor onderstaande routes

Sluit venster

Friese Meren route

De Friese Meren route verbindt de Friese meren en de typische Friese watersportplaatsen met elkaar. Deze kleine watersportplaatsen hebben veel te bieden aan de rondvarende toerist. Deze route is door z'n beweegbare bruggen geschikt voor elk type schip.

Lees meer
Sluit venster

Overijssel route

De Overijssel route verbindt de Friese meren met noord west Overijssel en haar oude vissersplaatsjes. Dit verrassende stukje Overijssel biedt een prachtige route door natuurgebied de "Weerribben". Deze route is geschikt voor elk type motorjacht.

Lees meer
Sluit venster

Groningen route

De Groningen route verbindt noord oost Friesland met Groningen. Via de steden Leeuwarden en Dokkum vaart u door het natuurgebied Lauwersmeer en over het Reitdiep naar de altijd bruisende studentenstad Groningen. Deze route is geschikt voor elk type motorboot.

Lees meer
Sluit venster

Elfsteden route

Het varen van de gehele Elfstedenroute is voor velen een langgekoesterde wens. De route was voor watersporters al grotendeels bevaarbaar. Het gedeelte tussen Berltsum (Berlikum) via Bartlehiem naar Leeuwarden bleef echter een lastig stuk.

Lees meer
Sluit venster

Lits-Lauwersmeerroute

De Lits-Lauwersmeer route verbindt de Friese meren en het Lauwersmeer en Drachten en Dokkum met elkaar. Dit verrassende stukje Fryslân biedt een prachtige route, bij uitstek te verkennen met een motorboot. Er zijn vele aanleg mogelijkheden op fantastische plekjes.

Lees meer
Sluit venster

Staandemast route

Varen rondom Leeuwarden en van de Friese hoofdstad naar Akkrum: voor schepen met een staande mast behoort dit nu tot de mogelijkheden. Als onderdeel van de landelijke staandemastroute vindt u hier een prachtige vaartrip, centraal in Fryslân.

Lees meer
Sluit venster

Turfroute

Al in de zestiende eeuw begon de aanleg van een netwerk aan vaarwegen waarover turfschippers hun vracht naar het westen van het land brachten. Over die vaarwegen gaat de Turfroute door Zuidoost Fryslân, het westelijk deel van Drenthe en de kop van Overijssel.

Lees meer
Sluit venster

Veenroute

Eén van de dingen die de Veenvaart bijzonder maakt, is dat deze nieuwe vaarroute dwars door de Hondsrug gaat. De Hondsrug is uniek door zijn ontstaan tijdens de voorlaatste ijstijden. Met een dik ijspakket dat vanuit Scandinavië kwamen enorme keien mee.

Lees meer
Sluit venster

Middelsee route

De historische Middelsee route, onderdeel van de Elfstedentocht, was lang geleden al een belangrijke route tussen Leeuwarden en Sneek. Nu is het voor motorboten met een goed strijkbare mast een goed alternatief voor het drukke Prinses Margrietkanaal.

Lees meer
Sluit venster

Aquaducten route

Het populaire merengebied in het Zuidwestelijk deel van Fryslân heeft vijf aquaducten. Die maken het mogelijk om ongehinderd door dit deel van de provincie te varen en zijn een goede oplossing voor knelpunten waar water- en wegverkeer elkaar kruisen.

Lees meer
Sluit venster

Alde feanen route

Het 2500 hectare grote natuurgebied van Princehof en de Alde Feanen, een Nationaal Park in oprichting, behoort tot de meest bijzonder laagveengebieden van West-Europa. Rondom dit fantastische natuurgebied liggen karakteristieke Friese dorpen.

Lees meer
Sluit venster

Woudaaproute

De Woudaaproute laat het hele gezin genieten van het Friese merengebied. Vaar langs Terherne, bekend als het kameleondorp, Langweer, Woudsend en Heeg en merk dat kinderen overal welkom zijn. De vaarroute is toegankelijk voor zowel zeil- als motorboten.

Lees meer

Boek hier uw schip!

Bekijk ook onze andere schepen!

Kaartje Friesland

Yachtcharter Wetterwille
is gevestigd in Terherne
“Eiland in de Friese meren”

> Like ons op Facebook

Op de hoogte blijven van Yachtcharter Wetterwille