Elektrisch varen in Friesland

Elektrisch Varen in Friesland – Uw poort naar een duurzamere vakantie op het water!

Bij Yachtcharter Wetterwille geloven we in de kracht van innovatie en duurzaamheid. Onze elektrische boot Nexus Revo 870 electric “Isar”  biedt een unieke en milieuvriendelijke manier om de prachtige wateren van Friesland te verkennen.

Duurzaamheid is de kern van onze missie. Onze elektrische boot stoot geen schadelijke gassen uit en helpt bij het verminderen van de CO2-uitstoot. Door te kiezen voor elektrisch varen, draagt u bij aan de bescherming van onze kostbare waterwegen en het milieu.

Geniet van de stilte op het water. Onze elektrische boot is aanzienlijk stiller dan traditionele boten met verbrandingsmotoren, waardoor u een rustige en ontspannen vaarervaring kunt beleven. Luister naar het kabbelende water, de roep van de vogels en voel de wind door uw haren zonder het lawaai van een motor.

Onze boot heeft een uitstekend bereik. Verken de uitgestrekte wateren van Friesland zonder u zorgen te maken over de batterijduur.

Elektrisch varen wint snel aan populariteit, vooral in Europa.  Wees een deel van deze groeiende beweging!

Yachtcharter Wetterwille nodigt u uit om de toekomst van het varen te ervaren. Stap aan boord en ontdek de schoonheid van Friesland op een nieuwe en duurzame manier! 🌿⚓

Scan de code
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw