Ofslaan & ûntfange

We hebben het ofslaan & ûntfangeprogramma geïntroduceerd voor onze vaste gasten.
Ofslaan betekent in het Fries ‘korting geven’. U kunt uw vrienden en familie namens Wetterwille € 50,- korting geven op onze jachthuurprijs! Zoals u weet is korting geven leuk, maar is korting krijgen nog leuker.
Untfange betekent ‘ontvangen’ in het Fries. Als uw vrienden of familieleden besluiten om een jacht bij ons te huren, dan ontvangt u namelijk ook € 50,- korting. Het principe van het ofslaan & ûntfangeprogramma is dus simpel, u ontvangt korting door korting te geven.

Voorbeeld

Na uw vakantie hebt u uw vrienden en familie verteld over uw vaarvakantie. Een bevriend gezin is enthousiast en wil ook graag eens een weekje varen. Hetzelfde geldt voor uw schoonfamilie. U mag ze namens ons € 50,- korting aanbieden. Het enige wat ze hoeven te doen om de korting te ontvangen, is ons uw naam en adresgegevens door te geven. U hebt op deze eenvoudige manier
€ 100,- korting opgebouwd!

Maken uw vrienden en/of familie gebruik van dit mooie aanbod, dan hebt u twee seizoenen de tijd om uw korting te verzilveren, vanaf het vaarjaar van uw vrienden. Gaan uw vrienden in 2021 varen, dan kunt u de korting in 2021 of 2022 verzilveren, ofwel ûntfange.

Vaste gast

Het ofslaan & ûntfange programma is een uniek programma bedoeld om u, als vaste gast, voordeel te bieden. En natuurlijk zijn wij er ook bij gebaat. Dus: vertel uw vrienden en familie over uw vaarvakantie bij Yachtcharter Wetterwille en laat uw foto’s zien.

Tip

Stuur 10 tot 15 van uw beste foto’s en een kort verhaaltje naar ons op, dan plaatsen wij ze op onze website. Zo kunt u uw foto’s en ervaringen eenvoudig met anderen delen.

Kijk ter inspiratie op de Reisverslagen van onze andere gasten. Op 1 januari kiezen wij de mooiste fotoserie.
De winnaar wordt bekend gemaakt op onze website en beloond met € 50,- extra korting.

De winnaar van 1 januari 2008

is de Fam.Post uit Pijnacker.

De winnaar van 1 januari 2009

is de Fam.Schneider uit Bendorf.

De winnaar van 1 januari 2010

is Lothar Rätzke uit Essen.

De winnaar van 1 januari 2011

is de Fam.van Bloemendaal uit Putten

De winnaar van 1 januari 2012

is de Fam.Weck uit Haan

De winnaar van 1 januari 2013

is de Fam. Dr. Boellaard uit Herbertingen

De winnaar van 1 januari 2014

is de Fam. van Vuuren uit Geervliet

De winnaar van 1 januari 2015

is de Fam. Heeren uit St. Willebrord

De winnaar van 1 januari 2016

zijn de  familie Bergermann en familie Voos uit Solingen.

Voorwaarden

We houden het programma graag simpel en aantrekkelijk. Toch zijn we genoodzaakt een aantal voorwaarden op te stellen om misbruik te voorkomen. Om de leesbaarheid te bevorderen hebben we de voorwaarden in een gewoon lettertype geschreven, geen kleine lettertjes bij Wetterwille. De voorwaarden zijn:

  1. Als uw vrienden hun reis annuleren vervalt uw korting.
  2. Uw korting is twee seizoenen geldig, ingaande in het vaarjaar van uw vrienden.
  3. We behouden ons het recht voor om te stoppen met programma. Opgebouwde korting blijft echter geldig (zie punt 2).
  4. U kunt uw korting niet ruilen voor contant geld.
  5. Uw vrienden dienen ten tijde van het boeken aan te geven van welke klant ze korting ontvangen hebben. Achteraf doorgeven van een naam van een klant is niet geldig.
  6. U kunt tot een maximum van € 500,- korting opbouwen en verzilveren.
  7. Uw vrienden kunnen eenmalig korting ontvangen zonder klant te zijn van Wetterwille. Eenmaal klant dan kunt u ze niet nogmaals korting geven. Uw vrienden kunnen echter op hun beurt korting verdienen door korting te geven.
  8. Dit kortingsprogramma is niet te combineren met andere kortingsacties.(uitgezonderd korting op de  huur van aaneengesloten weken)
  9. Dit kortingsprogramma geldt alleen voor rechtstreekse boekingen en niet voor boekingen via een reisagent.