Schepenoverzicht

Compleet ingerichte motorjachten met alle voorzieningen voor een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland. Alle schepen zijn voorzien van verwarming, koelkast, gasstel, complete keukeninventaris, toilet, warm en koud stromend water, walstroomaansluiting, omvormer, tv met digitenne, radio-cdspeler en boegschroef. Wilt u meer comfort dan kiest u voor onze Comfort Yachts.

Compleet ingerichte motorjachten met alle voorzieningen die u ook op de Standaard Yachts aantreft met als extra comfort voorzieningen als douche, zwaardere omvormer 220 Volt (voor bv koffiezetapparaat en haarföhn) en hekschroef (uitgezonderd Tigris, Ymkje en Moselle). Wilt u nog meer comfort dan kiest u voor onze Comfort Plus Yachts.

Compleet en sfeervol ingerichte motorjachten die van alle gemakken zijn voorzien om optimaal te genieten van een heerlijke vaarvakantie in Friesland. De volgende extra’s kunt u verwachten: veel leefruimte in salon en slaapkamers, grote bedden, uitgebreide sanitaire voorzieningen, oven, zonneluifel, extra accessoires zoals GPS, hekschroef en een eigen luxe uitstraling. De Privateer 37 Charente beschikt zelfs over een was/droogcombinatie en airconditioning.