Blog

http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/zonnen.jpg http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/2e-weekend-ymkje-020.jpg http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/aldefeanen6_1.jpg http://www.yachtcharterwetterwille.nl/uploads/images/slider/picardie-027.jpg

Blog

10 september 2015

Er komt zeker een volgende Sail Amsterdam

Sail Amsterdam was wederom een groot succes. Het elke 5 jaar plaatsvindende evenement heeft circa 2 miljoen bezoekers getrokken. Al voordat deze grote gebeurtenis was begonnen postten veel kijkers zich langs het Noordzeekanaal om zich te vergapen aan die prachtige zeilboten van over de hele wereld.

 

In Amsterdam zelf was het helemaal vol. Ook de jachthavens rond om de stad waren volledig bezet. De havenmeesters waren dag en nacht in touw om de watersporters die niet tijdig een ligplaats hadden gereserveerd een plek toe te wijzen. Soms voeren schippers diep in de nacht een haven binnen en meerden illegaal af op een lege plek, maar hier werd door de havenmeesters korte metten mee gemaakt. Wie over 5 jaar een ligplaats wil hebben in de buurt van de stad, zal al vroeg een reservering moeten maken.

 

[ Terug naar het blog overzicht ]

Reacties:

Kaartje Friesland

Yachtcharter Wetterwille
is gevestigd in Terherne
“Eiland in de Friese meren”

> Like ons op Facebook

Op de hoogte blijven van Yachtcharter Wetterwille